S.C. EYENOVATION S.R.L. („GUNNAR ROMANIA”)  Nyilvántartva a 36736 számu, Személyes adatok feldólgozásának bizonylata alatt

A SC Eyenovation SRL köteles bíztonságos körülmények között kezelni és csak a meghatározott célokra használni az Ön által megadott személyes adatokat.. Ezt a 677/2001 törvény hatása alatt teheti, ami a szemelyes adatok feldólgozása és ezeknek szabad mozgása és védelme érdekébenn lett módositva és kiegésítve.

A személyes adatok megadása a megrendelés további feldólgozásához szükséges. A személyes adatok megadásának elútasitása lehetettlené teszi a megrendelés további feldólgozását.

A személyes adatok begyüjtésének célja: a felhasználók / vásárlók tájékoztatása gunnars-ó.ro fiókjuk állapotáról, a felhasználók /  vásárlók tájékoztatása a megrendelések állapotáról, a kinált termékek, szólgáltatások értékelése, kereskedelmi promóciós és marketing tevékenységeknek, reklámnak, adminisztráció, fejlesztés, piackútatás, értékeités nyomon követése és megfigyelése.

A személyes adatokkal kitöltött fiók létrehozó űrlap és / vagy a Megrendelés űrlap kitöltésével elfogadja hogy az Ön személyes adatai ellenzéki jóg gyakrolásáig a SC Eyenovation SRL nyilvántartásába kerülnek igazolva a ....... szám alatt és Ön kifejezett és egyértelműen beleegyezik hogy minden ilyen személyes adatot az SC Eyenovation SRL tároljon, használjon és dolgozzon fel olyan tevékenységek végzésére és / vagy végrehajtására, mint például kereskedelmi tevékenységek, termék és szolgáltatás, promóció, marketing, reklám, adminisztráció, fejlesztés, piackutatás, értékesítés nyomon követése és megfigyelése

A jelen tartalom elolvasásával  tudomást szerzett arról hogy az Ön jógait a törvény biztositja, nevezetesen az információhoz való jogot, az adatokhoz való hozzáférés jogát, a beavatkozáshoz való jogot, a tiltakozáshoz való jogot, a jógot hogy Ön nem tartozik egyéni döntés hatálya alá, az igazságszólgáltatáshoz való jogot abban az esetben ha megsértik a személyes adatok feldólgozása és az ehez fogható adatok szabad mozgása tekintetében az egyének védelméről szóló 677 / 2001-es törvény által biztositott jogait. Ugyanakkor joga van tiltakozni személyes adatainak kezelése ellen, és kérni azok teljes vagy részleges törlését.

Ezennel a SC Eyenovation SRL heti hírlevélen keresztül értesitheti felhasználóit / vásárlóit aktuális ajánlatairól, üdvözelteket, ajándékútalványt vagy egyéb szpeciális üzeneteket is küldhet.

A SC Eyenovation SRL nem támogatja a SPAM tipusu emaileket. Bármelyik felhasználó / vásárló aki kifejezettem megadta elérhetöségét a www.gunnars.ro óldalon dönthet arról hogy töröljék adatbázisunkból. A Ön által megadott információk csak arra a célra használódnak fel amire megadta, szólgáltatásaink kezelésére, támogatására, értékelésre, valamint a biztonsági, törvényi és szerzödéses feltételeink megsértésének megakadályozására.