A webhely használata (termékek látogatása vagy vásárlása) a jelen felhasználási feltételek elfogadását jelenti. Az SC Eyenovation SRL vállalja a jogot ezen rendelkezések további értesítés nélküli módosítására.

Webhely müködése

A webhelyet a SC Eyenovation SRL müködteti. A webhelyet egy harmadik fél szerverei üzemeltetik.

Szerzöi jóg (Copyright)

A www.gunnars.ro weboldal tartalma - képek, szövegek, szimbólumok, grafikai elemek - az SC Eyenovation SRL vagy a GUNNAR Optiks, LLC tulajdonát képezi, és szerzői jogi törvények, valamint szellemi és ipari tulajdonjogok védik. Az SC Eyenovation SRL vagy a GUNNAR Optiks, LLC hozzájárulása nélkül a fent felsorolt elemek bármelyikét a hatályos törvények szerint büntetik.

Az ár

A megjelenített termékek árait lejben és / vagy euróban és / vagy forintban fejezzük  ki. A vevő által fizetett végső ár a termék árából + a kapcsolódó szállítási költségekből áll (ha a szállitás költsége nem 0).

Jogi nyílatkozat

Abban az esetben, ha a termék árát vagy annak egyes jellemzőit helytelenül írták be az adatbázisunkba, vagy helytelenül jelenítették meg, és a szállítás még nem történt meg, a vállalat fenntartja a jogot, hogy törölje a termék szállítását és értesítse az ügyfelet a lehető leghamarabb a hibáról.

A termékeket a rendelkezésre álló készlet erején belül szállítjuk. Ha egy vagy több megrendelt termék már nincs raktáron, erről értesítést küldünk. Nem vállalunk felelősséget olyan rendszerhibákért, amelyek befolyásolhatják a termékek készletét vagy árát. Ha rendszerhibákat észlel, kérjük szépen lépjen kapcsolatba velünk hogy mielőbb megoldhassuk a rendellenességet.

Abban az esetben amikor  más webhelyekre hivatkoznak nem garantáljuk és / vagy semmilyen módon nem erősítjük meg az azokon található információkat. Ön dönti el hogy felkeresi vagy nem ezeket a webhelyeket, vagy hogy figyelembe veszi-e az ott található információkat.

Az SC Eyenovation SRL bármely ügyféllel szembeni kötelezettségeinek maximális értéke az adott ügyféltől beszedett összegek értéke, kézbesítés elmulasztása vagy nem megfelelő kézbesítés esetén.

 

Adatvédelmi irányelvek

Az SC Eyenovation SRL vállalja, hogy tiszteletben tartja az ügyféladatok titkosságát, és vállalja az ügyfelek személyes adatainak a megtartását harmadik felek elöl. Az ezen az oldalon kért adatok kezelése a 677/2001 sz. törvény rendelkezéseinek megfelelően történik.

 

Szállítási információk

A SC Eyenovation SRL által küldött csomagokat a Fan Courier intézi. A szállítás ingyenes minden olyan megrendelés esetén, amelynek értéke meghaladja a 259 RON értéket (kivéve azokat a megrendeléseket, amelyeket a Fan Courier lefedettségi területén kívül kell leadni). A 259 RON értéket meg nem haladó megrendelések esetén a szállítási költség Bukarestben12 RON, az ország többi részén pedig 18 RON.

Visszaküldési feltételek

Ha bármilyen okból szeretne visszaküldeni egy terméket, akkor azt a kézbesítéstől számított 14 naptári napon belül megteheti, feltéve, hogy NEM HASZNÁLTA a terméket. A vásárlás törlésének joga nem egyenértékű a termék 14 napos ingyenes használatával, ez a tény termékeink értékének akár 100% -os csökkenéséhez vezet. A termék kezelésé és vizsgálata hasonlónak kell lennie ahhoz, mint anelyhez hozzáférhetne, ha az értékesítést fizikai üzletben végznénk.

A termék visszaküldése a következö feltétek mellet lehetséges

  • az eredeti csomagolásban
  • sérülés mentesen és viselés / használat nélkül
  • az eredeti címkékkel
  • az összes eredeti tartozékokkal együtt
  • az összes brosúrával vagy jótállási tanúsítvánnyal
  • a vásárlási igazolvánnyal - a számla másolatávál

címünkre. A lezárt termékeket nem fogjuk lezáratlanul viszzafogadni. A visszaküldött termékek állapotának lehetővé kell tennie új termékként történő továbbértékesítést. Azokat a termékeket, amelyek fizikai módosításokat, ütéseket, szilánkokat, karcolásokat, használati nyomokat és / vagy jogosulatlan beavatkozásokat mutatnak, nincs módunkban visszafogadni. Ha bármelyik feltételnek nem felel meg a visszaküldés fenntartjuk a jogot a termék elutasítására. A kézhezvételtől számítva legfeljebb 48 óra áll rendelkezésre a termékkel kapcsolatban észlelt hibák bejelentésére.

Kérjük emailben jelezze felénk a termék visszaküldéset, mielött intézkedne, jelezve hogy visszaküldés mellett döntött. E-mai címünk: contact@gunnars.ro

Ha a visszaküldést a fent felsorolt okok miatt elutasították, a vevőhöz történő visszaszállítás költsége a vevö költségeit terheli.

Kérjük, küldje el a csomagot átvételi elismervénnyel. A visszaküldéshez javasoljuk olyan futárszolgálat igénybevételét, amely lehetővé teszi a csomag nyomon követését; nem vagyunk felelősek a hozzánk vezető úton elveszett csomagokért.

A visszaküldött termék ellenértékét 10 munkanapon belül útaljuk.

A bejelentések, panaszok intézése

Ha a csomag tartalmával vagy a számlával kapcsolatos problémák merülnek fel, kérjük, a csomag átvételétől számított 48 órán belül vegye fel velünk a kapcsolatot.

Megjegyzések, közlemények és egyéb információk

Azon személyek, amelyek belépnek / felkeresik a webhelyet, észrevételeket tehetnek és bármilyen más kommunikációt folytathatnak velünk; e-maileket küldhetnek, javaslatokat, ötleteket, kérdéseket vagy egyéb információkat oszthatnak meg, amennyiben azok a tartalmak nem jogellenes, obszcén, fenyegető, rágalmazó, semmilyen módon nem zavarjhatják mások magánéletét, nem sérthetik az intellektuális tulajdonjogokat, nem tartalmazhatnak vírusokat, különféle promóciós kampányokat megcélzó szövegeket, láncleveleket, tömeges e-maileket vagy bármilyen más típusú spamet.

Jogvita

Az ügyfelek és az SC Eyenovation SRL közötti esetleges bármilyen vitákat békés úton rendezik.

Ha a konfliktust nem sikerült békés úton rendezni, akkor a román bíróságok az illetékesek.